Hur går behandlingen till?

Skalp mikropigmentering är en enkel, säker och effektiv teknik för att återskapa illusionen av en tätare och mer fyllig hårväxt. Genom att följa denna step-by-step guide, kan du förstå hur det fungerar och vad du kan förvänta dig under behandlingen.

1. Fri konsultation

Första steget är att kontakta oss för en fri konsultation. Där kommer vi att diskutera dina mål och förväntningar samt erbjuda dig en preliminär behandlingsplan och pris.

2. Behandlingsplan

Efter konsultationen kommer vi gemensamt att ta fram en behandlingsplan som är anpassad till dina unika behov. Detta inkluderar bland annat val av omfattning och bedömning av ny hårlinje, om så önskas, eller bara ökad densitet för att återskapa illusionen av en naturlig hårväxt. Oftast innefattar planen 2-3 behandlingar med minst 10-dagars mellanrum.
För ytterligare detaljer läs gärna mer på vår Frågor & Svar sida

3. Behandlingen

Under behandlingen använder vi en speciell pigmenteringsmaskin för att föra in pigment i skalpen som når ner ca 1 mm i huden, vilket ger en naturlig illusion av hårsäckar. Denna teknik är mycket precis och säker, och innebär inga större obehag eller besvär för kunden.
För ytterligare detaljer läs gärna mer på vår Frågor & Svar sida

4. Eftervård

Efter varje behandling kommer vi att ge dig instruktioner om hur du skall ta hand om din hårskalp.

5. Slutresultat

Nu har vi kommit till det bästa!

Skalp pigmentering ger dig ett långvarigt och realistiskt slutresultat som imiterar en tätare och fylligare hårväxt. Känn dig säker och självsäker med en mer fyllig och tät frisyr. Boka din behandling idag hos Pigmenteringskliniken i Göteborg!

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp eller har fler frågor om skalp mikropigmentering? Pigmenteringskliniken i Göteborg erbjuder professionella och skräddarsydda behandlingar för att uppnå önskade resultat. Boka en konsultation idag och ta steget mot en mer fyllig och tät hårväxt.