Pigmenteringskliniken

Om oss

Vi på Pigmenteringskliniken i Göteborg brinner för att hjälpa våra kunder att återfå självförtroendet som kan gå förlorat när man upplever tunnhårighet eller håravfall. Med vår erfarenhet inom området och användningen av den senaste tekniken inom skalp mikro pigmentering kan vi hjälpa dig att åstadkomma det naturliga utseende du söker efter. Vid vår klinik i centrala Göteborg kan du koppla av och känna dig trygg under hela processen. Vi är dedikerade till att hjälpa våra kunder att känna sig självsäkra och bekväma. Kontakta oss för en personlig konsultation och ta det första steget mot att återuppliva ditt självförtroende!

Z

Illusion av tjockare hår

Z

Naturligt utseende

Z

Långvarigt resultat

Z

Anpassningsbarhet

Z

Minimal återhämtning

Varför välja oss?

Erfarenhet & kompetens

Med vår erfarenhet av skalp-mikropigmentering kan vi garantera att du är i trygga händer. Vi har genomgått omfattande utbildningar och fortsätter att vidareutbilda oss för att alltid kunna erbjuda den senaste tekniken och de bästa behandlingarna.

Individanpassade behandlingar

Vi tror på att varje kund är unik och därför erbjuder vi individanpassade behandlingar som tar hänsyn till dina specifika behov och önskemål. Vi arbetar tillsammans med dig för att skapa ett naturligt och realistiskt resultat som du kommer att trivas med länge.

Kvalitet och säkerhet

Vi använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att säkerställa att du får högsta möjliga kvalitet på din behandling. Vi lägger stor vikt vid hygien och följer strikta säkerhetsprotokoll för att skydda både dig och vår personal.

Fantastiska resultat

Våra behandlingar resulterar i naturligt utseende och realistiska resultat. Vi har hjälpt många kunder att återfå självförtroendet genom att ge dem en mer ungdomlig och ny look. Vi är stolta över att ha många nöjda kunder som rekommenderar oss till sina vänner.

Personligt bemötande

Vi är måna om vår personliga service och vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Vi tar oss tid att lyssna på dina behov och önskemål och ger dig alltid råd och stöd för att hjälpa dig att göra det bästa valet för dig.

BEHÖVER DU HJÄLP?

Behöver du hjälp med scalp micropigmentering? Kontakta oss idag för en personlig konsultation och ta första steget mot ditt nya utseende.

Pigmenteringskliniken

The ultimate treatment for your scalp.

Pigmenteringskliniken

Håret är en viktig del av vår identitet och sättet vi bär oss på påverkar vårt självförtroende och självbild.

Glenn Adams