Blog

Så fungerar skalp-mikropigmentering: en step-by-step guide

Skalpmikropigmentering är en innovativ teknik som används för att återskapa en tätare och mer fyllig hårväxt. Genom att applicera pigment direkt på hårbotten, skapar vi en illusion av en tätare hårväxt. Följande är en step-by-step guide för att förstå hur skalpmikropigmentering fungerar.

Step 1: Konsultation

Första steget är att träffa oss för en konsultation. Under denna konsultation kommer du att diskutera dina mål och förväntningar, samt att få en fullständig undersökning av hårbotten.

Step 2: Behandlingsplan

Efter konsultationen kommer vi att ta fram en behandlingsplan som är anpassad till dina unika behov. Detta inkluderar val av pigmentfärg, teknik och mönster som ska användas för att återskapa en naturlig hårväxt.

Step 3: Behandling

Under behandlingen använder vi en speciell mikropigmenteringsmaskin för att applicera pigment i hårbotten. Denna teknik är mycket precis och säker, och innebär inga större obehag eller besvär för patienten.

Step 4: Uppföljning

Efter behandlingen kommer vi att ge dig instruktioner om hur du ska ta hand om din hårbotten.

Skalpmikropigmentering är en enkel, säker och effektiv teknik för att återskapa en tätare och mer fyllig hårväxt. Genom att följa denna step-by-step guide, kan du förstå hur det fungerar och vad du kan förvänta dig under behandlingen.

0 kommentarer